Zendingen en retourzendingen

Leveringen

We leveren zowel aan Nederlandse als aan Belgische bedrijven en particulieren.

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 3 werkdagen na ontvangst van uw betaling verzonden via DPD met tracking en aflevering zonder handtekening. Als u de voorkeur geeft aan verzending via DPD Extra met vereiste handtekening, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op voordat u deze bezorgwijze kiest. Welke verzending u ook kiest, u krijgt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering. Behandelingskosten zijn vaste bedragen, terwijl vervoerskosten afhankelijk zijn van het totaalgewicht. We raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling. We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt bijzondere zorg besteed aan breekbare voorwerpen.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.


Levertijd

Alle getoonde Cyberleds plexiglas producten zijn exclusief en alleen bij ons verkrijgbaar. Deze worden

in opdracht gemaakt en binnen 3 werkdagen verzonden vaak al binnen een dag! 

Voor grote volumes of producties zullen wij u telefonische benaderen.

Prijzen

Alle op deze website getoonde prijzen zijn inclusief BTW en inclusief verzendkosten!


Retourneren

We hanteren de wet koop op afstand. Heeft u verkeerde producten besteld of voldoen de producten niet aan uw verwachting? Dan kunt u deze, op voorwaarde dat deze onbeschadigd en ongebruikt zijn anders dan te testen, binnen 30 dagen naar ons terugsturen. U krijgt na ontvangst het aankoopbedrag teruggestort. U betaalt dan alleen de verzendkosten voor het terugsturen. Producten die speciaal voor u op maat gemaakt zijn worden niet retour genomen!

Zakelijk bestellen vanuit België

Als u uit België zakelijk besteld is het bij ons mogelijk om de btw te verleggen. We rekenen dan geen btw over de factuur.